Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
Sirop MONIN de Scortisoara (Cinnamon)
(Pret cu TVA valabil per sticla de 70 cl)
Scortisoara (en. Cinnamon) este coaja de culoare roscata-cenusie a scortisorului, un arbore mic, exotic originar din Sri Lanka si din sudul Indiei. Scortisoara este cunoscuta din Antichitate insa azi scortisorul este cultivat peste tot in lume datorita mirosului sau parfumat si gustului aromat dulce - cald al scoartei sale. Scortisoara este folosita in principal in gastronomie ca si condiment si in asociatie cu alte fructe precum prunele, merele sau portocalele in prepararea ciocolatei, tartelor sau in patiserie.
Savurati siropul de scortisoara Monin cu ciocolata calda, cafele, ceaiuri si lapte, un adevarat deliciu pentru papilele gustative! Mixati-l cu lapte si bucatele de mere proaspete pentru a obtine un smoothie delicios.
Aplicatii ale siropului MONIN cu aroma de scortisoara: Ceaiuri, cafele, frappeuri, cocktailuri, mocktailuri, latteuri, smoothieuri.
Siropul MONIN cu aroma de scortisoara nu necesita refrigerare dupa deschidere.
Retete ce contin sirop MONIN cu aroma de scortisoara (Cinnamon):
MOJITO ZMEURA SI SCORTISOARA Cuba este tara de origine a cocktailului Mojito. Unii spun ca prima varianta de Mojito ar fi fost inventata in secolul al XVI-lea pentru Sir Francis Drake folosind agurdiente, predecesorul romului. Altii spun ca originea bauturii Mojito ar fi o combinatie preparata de sclavii africani care munceau pe plantatiile de trestie de zahar din Cuba. Va propunem varianta Mojito cu zmeura si scortisoara: • 30 ml Le Fruit Monin de zmeura Siropurile Monin, romul si feliile de lamaie se pun intr-un pahar, apoi adaugati gheata zdrobita, menta si completati cu apa minerala. Amestecati si apoi serviti. |
Ceai aromatizat cu pere si scortisoara • 20 ml sirop Monin de pere Turnati apa fierbinte intr-un pahar/ cana. Adaugati pliculetul de ceai si lasati-l sa infuzeze cateva minute. Adaugati siropurile Monin si sucul de lamaie. Amestecati si serviti. |
Lapte aromatizat cu mere si scortisoara • 150 ml de lapte Se toarna ingredientele intr-un shaker si se umple cu gheata. Agitati si turnati intr-un pahar, apoi serviti. |
Ciocolata calda cu scortisoara • 1 lingura de Frappé de ciocolata Monin |
Datorita experientei sale centenare, brandul MONIN reuseste sa ofere astazi o gama larga de peste 130 de siropuri din fructe de cea mai buna calitate, foarte atent selectionate, preparate cu zahar pur din trestie de zahar. Siropul MONIN de scortisoara nu necesita refrigerare dupa deschidere.
MONIN, marca de referinta pentru profesionistii barurilor, restaurantelor sau cafenelelor cu o experienta de peste 100 de ani, va propune o gama variata de siropuri si lichioruri in sticle de 70 cl.
Testati si noutatile din gama siropurilor MONIN: siropul MONIN de Bergamot!
Clientii nostri apreciaza si Sirop de condimente de iarna (Winter spices), siropul MONIN Sangria Mix sau Siropul Monin de Artar Picant.