

Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
(Pret cu TVA valabil per sticla de 70 cl)
Murele suculente, cu un gust dulce acrisor, sunt fructe vedeta la final de vara.
Murele coapte sunt folosite pentru a obtine un sirop cu arome intense si fructate.
Siropul de mure MONIN va aduce gustul acestui fruct proaspat cules placut si catifelat, si este ideal pentru prepararea smoothie-urilor, a bauturilor racoritoare, a cocktail-urilor precum celebrul Bramble, punch-urilor sau a cafelelor aromatizate. Culoarea acestuia este rosu inchis.
COCKTAIL BRAMBLE, un clasic nedemodat din anii 80 Cocktailul Bramble ar fi fost creat in 1984 de Dick Bradsell la Clubul Fred's din Londra si este foarte popular in Anglia. Monin va propune versiunea de cocteil Bramble cu sirop de mure :
Umpleti un pahar Old fashioned de gheata zdrobita. Adaugati ginul, sucul de lamaie si siropul de trestie de zahar. Apoi adaugati si siropul de mure sub forma circulara. Decorati cu o felie de lamaie si 2 mure. |
SANGRIA CU MURE Sangria este o bautura traditional in Peninsula Iberica (in Spania si Portugalia) sau in Uruguay si Argentina, iar denumirea ei provine de la sange (es. „sangre”, pt. „sangue”) datorita vinului rosu, ingredientul principal! Preparati si degustati varianta Sangria cu Mure propusa de Monin :
Turnati toate ingredientele intr-un pahar umplut cu cuburi de gheata, amestecati si serviti. |
COCKTAIL COSMOPOLITAN & MURE Cosmopolitan este cocktail-ul preferat al protagonistelor serialului Sex and the City! Este posibil sa fi fost creat de cativa barmani americani prin anii 70. Astazi miticul Cosmo este un cocteil feminin prin excelenta cu personalitate. Va propunem varianta de Cocteil Cosmopolitan cu sirop de mure :
Mixati ingredientele intr-un shaker cu gheata, strecurati intr-un pahar, ornati cu o felie de portocala, serviti |
COCKTAIL JULEP & MURE Un articol din 1803 descria Mint Julep drept „un pic de spirtoasa cu menta in ea, bauta dimineata de americanii din Virginia”. Mint Julep este bautura traditionala simbol a Kentucky Derby (cea mai celebra cursa hipica americana) inca din 1938 vanduta in pahare-suvenir. Monin va propune versiunea Julep cu sirop de Mure :
Zdrobiti frunzele de menta si amestecati cu siropul de mure. Adaugati gheata zdrobita, bourbon si alcoolul amar. Amestecati si serviti cu un pai. |
ESPRESSO SONIC SI MURE
Turnati siropul intr-un pahar mare de vin si umpleti-l cu gheata. Completati cu apa minerala si adaugati apa tonica, turnand-o incet pentru a creea un layer. In final adaugati si espresso rece de-asupra paharului. Serviti. |
Datorita experientei sale centenare, brandul MONIN reuseste sa ofere astazi o gama larga de peste 130 de siropuri din fructe de cea mai buna calitate, foarte atent selectionate, preparate cu zahar pur din trestie de zahar. Siropul MONIN de Mure nu necesita refrigerare dupa deschidere!
MONIN, marca de referinta pentru profesionistii barurilor, restaurantelor sau cafenelelor, cu o experienta de peste 100 de ani, va propune o gama variata de siropuri de fructe, vegetale si mirodenii in sticle de 70 cl.
Siropul MONIN Blackberry confera o savoare autentica de mure coapte bauturilor preparate de barmani pentru delectarea clientilor lor.
Testati si noutatile din gama siropurilor MONIN: siropul MONIN de Bergamot si siropul MONIN de Biscuit cu Alune (Peanut Cookie)
Clientii nostri apreciaza si Ciocolata calda Antico Eremo cu Alune de padure, siropul MONIN Grepfrut Roz sau Sirop Monin de Cocos.