Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
Sirop MONIN de Alune de padure prajite (Roasted Hazelnut)
(Pret cu TVA valabil per sticla de 70 cl)
Alunele de padure (fr. Noisettes, en. Hazelnut) sunt fructele alunului, un arbust ce-si are originile in Asia Mica (Asia de sud-vest), extrem de raspandit in Europa. Alunele fac parte din familia nucilor oleaginoase si se folosesc, in special prajite, pentru aroma lor intensa in patiserie si la prepararea si aromatizarea bauturilor.
Monin a creat un sirop cu aroma de Alune de padure prajite, o combinatia perfecta de nuci dulci, untoase, proaspat prajite, lemnoase si bogate. Textura matasoasa si aroma distincta ale alunelor se regasesc in siropul MONIN, un ingredient ideal in bauturile lactate precum latte sau capuccino. Asociati-l cu o cafea espresso, decorati-o cu frisca si veti obtine o bautura calda absolut delicioasa !
Siropul MONIN Roasted Hazelnut are un miros si o aroma intensa de alune de padure proaspat prajite cu note de caramel si un post-gust de praline, vanilie si migdale. Culoarea acestuia este aurie.
Aplicatii: siropul cu aroma de alune prajite MONIN este ideal pentru prepararea bauturilor calde gurmande. Cafele, milkshakeuri, latteuri, cocktailuri cu sirop de alune prajite sunt o adevarata incantare!
Retete ce contin Sirop Monin de Alune de padure prajite (Roasted Hazelnut):
COCKTAIL DAIQUIRI, MANGO & ALUNE DE PADURE PRAJITE Daiquiri este numele unei plaje de langa orasul Santiago de Cuba, dar si unul dintre cele mai celebre cocteiluri, printre preferatele scriitorului Ernest Hemingway pe care le savura in barul El Floridita din Havana, bar supra numit si Catedrala cocktailului Daiquiri. Va propunem varianta de cocteil Daiquiri cu mango si alune prajite: • 10 ml sirop Monin de Alune de padure prajite (Roasted Hazelnut) Mixati ingredientele in blender cu cuburi de gheata, serviti intr-un pahar pentru Margarita. |
LATTE, CARAMEL SARATT & ALUNE DE PADURE PRAJITE • 10 ml sirop Monin de Caramel sarat Turnati siropurile Monin intr-un pahar. Incalziti laptele pana obtineti o spuma onctuoasa si turnati-l in pahar. Adaugati si cafeaua espresso. Serviti. |
COCKTAIL OLD TIMER CU ROM NEGRU INVECHIT • 10 ml sirop Monin de Alune de padure prajite (Roasted Hazelnut) Romul negru este invechit circa 5 ani, in butoaie de stejar anterior folosite pentru bourbon. Culoarea lui este uneori intensificata prin adaugarea de zahar ars. Mixati ingredientele intr-un pahar Rocks cu trei cuburi de gheata. |
FRAPPÉ & ALUNE DE PADURE PRAJITE • 30 ml sirop Monin de Alune de padure prajite (Roasted Hazelnut) Turnati ingredientele intr-un blender si adaugati cuburi de gheata. Mixati pana obtineti o compozitie onctuoasa. Turnati intr-un pahar de latte, ornati cu frisca si prajiturele, serviti cu un pai. |
Datorita experientei sale centenare, brandul MONIN reuseste sa ofere astazi o gama larga de peste 130 de siropuri din fructe de cea mai buna calitate, foarte atent selectionate, preparate cu zahar pur din trestie de zahar. Siropul MONIN de Alune de padure prajite nu necesita refrigerare dupa deschidere !
MONIN, marca de referinta pentru profesionistii barurilor, restaurantelor sau cafenelelor, cu o experienta de peste 100 de ani, va propune o gama variata de siropuri de fructe, vegetale si mirodenii in sticle de 70 cl.
Testati si noutatile din gama siropurilor MONIN: siropul MONIN de Bergamot si siropul MONIN de Biscuit cu Alune (Peanut Cookie)
Clientii nostri apreciaza si Sirop Monin de Migdale (Almond), siropul MONIN de Alune de padure sau Sirop Monin de Cocos.