Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
Sirop MONIN de Piersici (Peach)
(Pret cu TVA valabil per sticla de 70 cl)
Monin a creat un sirop de piersici care promite sa redea o aroma autentica a fructelor coapte bauturilor preparate de dumneavoastra.
Piersica este unul dintre fructele pe care ne place sa le savuram vara. Piersicile sunt suculente si dulci, cu coaja de culoare galbena sau rosie, cu pulpa galben – portocalie catifelata si au un sambure dur necomestibil.
Aplicatii: Monin Peach syrup este un ingredient ideal in multe deserturi, ceaiuri, shake-uri sau cocktail-uri.
Incercati-l in berea alba sau blonda si veti fi impresionati! Siropul de piersici Monin este perfect in celebrul cocktail Sex on the Beach, dar puteti sa reinventati si alte cocktailuri precum Mojito Peach sau Pina Colada Peach carora le ofera o nota intensa si parfumata.
Piersica este fructul piersicului, un pom fructifer originar din China. Odata fructul preferat al imparatilor chinezi, piersica a parcurs un drum lung pentru a deveni astazi un ingredient de baza in multe bauturi si preparate.
Culoarea siropului Monin de Piersici: galben - portocaliu
Retete ce contin Sirop MONIN de Piersici:
COCKTAIL SEX ON THE BEACH & PEACH Originea acestui cocktail legendar este in 1987, in Florida, in perioada vacantei de primavara a studentilor (Spring Break). Un distribuitor de alcool, inventatorul „peach schnaps”, organizeaza un concurs intre baruri pentru a-si face cunoscuta bautura. Unul dintre barmani a avut ideea de a-l combina cu vodca, suc de portocale si grenadine, obtinand un cocktail de un succes enorm neasteptat, numit Sex on the beach. Denumirea a contribuit si ea cu siguranta la faima mondiala a acestuia. Monin va propune varianta Sex on the beach cu sirop de piersici : • 40 ml vodca Se toarna pe rand ingredientele intr-un pahar inalt, peste cuburi de gheata. Se decoreaza cu o felie de portocale si se serveste. |
VIRGIN MOJITO PEACH Cuba este tara de origine a celebrului Mojito. Unii spun ca prima varianta de Mojito ar fi fost inventata in secolul al XVI-lea pentru Sir Francis Drake. Altii spun ca originea bauturii Mojito ar fi o combinatie preparata de sclavii africani care munceau pe plantatiile de trestie de zahar din Cuba. Va propunem varianta Virgin Mojito Peach: • 15 ml sirop MONIN de Piersici Presati lamaia verde si menta alaturi de siropurile Monin, adaugati gheata sparta si apa minerala, amestecati cu o lingura Mazagran si apoi serviti. |
ICE TEA PEACH • 180 ml ceai negru Turnati ingredientele intr-un pahar cu cuburi de gheata. Amestecati si serviti. |
MOCKTAIL PEACH • 30 ml sirop Monin de Piersici Turnati ingredientele intr-un shaker umplut de gheata, agitati-l puternic. Turnati intr-un pahar. Serviti. |
Cu Monin Peach syrup creati bauturi racoritoare pentru a face fata verii fierbiti! Siropul MONIN de Piersici nu necesita refrigerare dupa deschidere. Se recomanda pastrarea sa la temperatura ambianta, ferit de caldura si de lumina directa a soarelui.
MONIN, marca de referinta pentru profesionistii barurilor, restaurantelor sau cafenelelor, cu o experienta de peste 100 de ani, va propune o gama variata de siropuri de fructe, vegetale si mirodenii in sticle de 70 cl.
Testati si noutatile din gama siropurilor MONIN: siropul MONIN de Bergamot si siropul MONIN de Biscuit cu Alune.
Clientii nostri apreciaza si Sirop Monin de Prune Albe, sirop Monin de Cocos sau siropul Monin de Lamaie Verde.