Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
Sirop MONIN de Lici (Litchi/Lychee)
(Pret cu TVA valabil per sticla de 70 cl)
Lici (en. Lychee, fr. Litchi) este fructul pomului fructifer exotic cu acelasi nume originar din China. Forma fructului lici este putin mai mare decat cea a unei cirese, are coaja roz sau rosie, granulata si aspra. Interiorul unui Lici ascunde un miez alb foarte suculent si un sambure. Lici se consuma adesea ca un fruct de masa, in prajituri si sucuri.
Litchiul chinezesc este parfumat, cu note florale si delicate si este exemplul perfect al aromelor din Extremul Orient. Adaugati siropul Monin de litchi la ceaiurile cu gheata (ice tea), latte-uri, cocktail-uri, punch-uri și smoothie-uri pentru o nota exotica si dulce de culoare auriu deschis. Combinati siropul Monin de Lychee cu un vin Rosé si veti descoperi gustul exotic din Orientul Indepărtat.
Retete ce contin Sirop MONIN de Lici:
MOJITO LITCHI Cuba este tara de origine a cocktailului Mojito. Unii spun ca prima varianta de Mojito ar fi fost inventata in secolul al XVI-lea pentru Sir Francis Drake folosind agurdiente, predecesorul romului. Altii spun ca originea bauturii Mojito ar fi o combinatie preparata de sclavii africani care munceau pe plantatiile de trestie de zahar din Cuba. Va propunem varianta Mojito cu lici: • 20 ml sirop de lici Monin (Lychee) Zdrobiti feliile de lamaie si frunzele de menta de fundul unui pahar, adaugati siropurile Monin, romul, completati paharul cu gheata zdrobita. Amestecati. Completati cu apa minerala, mai amestecati putin si serviti. |
COCKTAIL MARGARITA LYCHEE • 40 ml sirop MONIN Lychee Amestecati toate ingredientele cu gheata intr-un blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita. LEMONADA CU LYCHEE • 20 ml sirop MONIN Lychee Amestecati ingredientele intr-un pahar Collins plin cu gheata. SODA JAPONEZA (Japanese Soda) • 30 ml sirop MONIN Lychee Amestecati ingredientele intr-un pahar Collins plin cu gheata. |
COCKTAIL MARTINI, GINGER & LYCHEE • 20 ml sirop MONIN Lychee Intr-un shaker presati fructele lychee alaturi de menta si de siropul Monin Lychee, adaugati restul ingredientelor, amestecati cu gheata, strecurati intr-un pahar pentru cocktail. |
COCKTAIL MARTINI, TRANDAFIRI & LYCHEE • 20 ml sirop de lici Monin (Lychee) Turnati toate ingredientele intr-un shaker umplut cu cuburi de gheata si scuturati puternic. Turnati intr-un pahar si serviti. |
Datorita experientei sale centenare, brandul MONIN reuseste sa ofere astazi o gama larga de peste 130 de siropuri din fructe de cea mai buna calitate, foarte atent selectionate, preparate cu zahar pur din trestie de zahar. Siropul MONIN de Lici nu necesita refrigerare dupa deschidere!
MONIN, marca de referinta pentru profesionistii barurilor, restaurantelor sau cafenelelor, cu o experienta de peste 100 de ani, va propune o gama variata de siropuri de fructe, vegetale si mirodenii in sticle de 70 cl.
Testati si noutatile din gama siropurilor MONIN: siropul MONIN de Bergamot si siropul MONIN de Biscuit cu Alune
Clientii nostri apreciaza si Sirop Monin de Kiwi, siropul MONIN de Dovleac Picant sau ciocolata calda Antico Eremo cu Ghimbir.