Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
Sirop MONIN de Trestie de zahar (Cane Sugar) 700ml
(Pret cu TVA valabil per sticla de 700ml)
Siropul de trestie de zahar (Cane Sugar) este un sirop cu o textura lichida, obtinut din sucul de trestie de zahar. Dupa recoltare, tulpinile de trestie de zahar sunt zdrobite intr-o moara si produc un lichid dulce, suc de trestie, precum si un reziduu fibros. Sucul de trestie este apoi supus evaporarii in urma careia se obtine siropul de trestie zahar.
Siropul de trestie de zahar (Pure Cane Sugar) Monin este un clasic de nelipsit profesionistilor barurilor, ce le permite sa faca bauturi diverse si variate de la ceai rece (Ice Tea) la cocktail-uri dintre cele mai sofisticate.
Litraj disponibil: 700ml
Aroma Siropului MONIN Pure Cane Sugar: zahar
Aplicatii ale siropului MONIN Pure Cane Sugar:
Cocktail-uri, cocktailuri fara alcool, Soda si limonade
Retete ce contin sirop pur de Trestie de zahar Monin:
CLASIC DAIQUIRI, COCKTAILUL CUBANEZ PRIN EXCELENTA Daiquiri este numele unei plaje de langa orasul Santiago de Cuba, dar si unul dintre cele mai celebre cocteiluri, printre preferatele scriitorului Ernest Hemingway pe care le savura in barul El Floridita din Havana, bar supra numit si Catedrala cocktailului Daiquiri. • 45 ml rom alb Se toarna ingredientele in shakerul cu gheata si se agita bine. Se strecoara in pahar cocktail bine racit. Nu se adauga gheata. |
MOCKTAIL VIRGINITO • 25 ml sirop MONIN de trestie de zahar Presati lime alaturi de menta si siropul Monin Pure Cane Sugar intr-un pahar Tumbler, adaugati restul ingredientelor si gheata, amestecati cu o lingura Mazagran si serviti. |
MOCKTAIL PURE TEA • 30 ml sirop MONIN de trestie de zahar (Pure Cane Sugar) Mixati ingredientele intr-o cana/pahar pentru ceai. |
METROPOLITAN COCKTAIL • 45 ml brandy Se toarna ingredientele in shakerul cu gheata si se amesteca. Strecurati compozitia in pahar Cocktail bine racit. |
Siropul MONIN de Trestie de zahar nu necesita refrigerare dupa deschidere.
MONIN, marca de referinta pentru profesionistii barurilor, restaurantelor sau cafenelelor cu o experienta de peste 100 de ani, va propune o gama variata de siropuri si creme de fructe in sticle de 70 cl si 25 cl.
Siropul MONIN din trestie de zahar confera o savoare de zahar pur cocktail-urilor preparate de barmani pentru delectarea clientilor lor.
Testati si noutatile din gama siropurilor MONIN: siropul MONIN de Bergamot!
Clientii nostri apreciaza si Siropul Monin de Rodii, siropul MONIN de Grenadine sau Siropul MONIN de Cocos.