Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
Sirop MONIN de Hibiscus
(Pret cu TVA valabil per sticla de 70 cl)
Hibiscus este un arbore originar din Asia, din familia malvaceelor, cu flori decorative. Florile de Hibiscus sunt cultivate in special pentru proprietatile lor medicinale, dar sunt si comestibile.
Siropul de flori de Hibiscus MONIN restituie bauturilor si deserturilor dumneavoastra aroma exotica autentica a florilor usor lamaioase si un delicat gust aspru, care aminteste de afine.
Culoarea siropului de flori de Hibiscus MONIN: rosu inchis.
Aplicatii ale siropului Monin cu aroma de flori de Hibiscus MONIN: Monin a creat un sirop de flori de Hibiscus ce ofera o nota atipica si unica cocktail-urilor, vinurilor aromate, cocktail-urilor fara alcool, ceaiului inghetat, limonadelor si soda.
Retete care au la baza siropul de Hibiscus MONIN:
HIBISCUS NIPPON'GRONI
Decorare: flori comestibile de Hibiscus Umpleti paharul de servire cu cuburi de gheata. Turnati ingredientele in paharul de amestec in ordinea listata si completati cu cuburi de gheata. Compozitia se amesteca cu o lingura ca sa se racoreasca si se toarna intr-un pahar, decorat cu flori de Hibiscus. Serviti. |
VIRGIN COSMO HIBISCUS & GREFRUT ROZ Cosmopolitan este cocktail-ul preferat al protagonistelor serialului Sex and the City! Este posibil sa fi fost creat de cativa barmani americani prin anii 70. Astazi miticul Cosmo roz este un cocteil feminin prin excelenta cu personalitate, sinonim cu trasaturile femeilor independente, indraznete, carora nu le e teama sa spuna ce gandesc. Va propunem varianta de Cocteil Virgin Cosmopolitan cu sirop de hibiscus si grepfrut roz:
Puneti ingredientele in ordine intr-un shaker si agitati puternic. Strecurati intr-un pahar umplut cu gheata. Decorati cu 3 frunze si o felie de Kaffir Lime/ Thai lime si serviti. |
Adaugati o nota florala de exotism cocktail-urilor si ceaiurilor reci (Ice teas) cu siropul MONIN Hibiscus!
Datorita experientei sale centenare, brandul MONIN reuseste sa ofere astazi o gama larga de peste 130 de siropuri din fructe de cea mai buna calitate, foarte atent selectionate, preparate cu zahar pur din trestie de zahar. Siropul MONIN de Hibiscus nu necesita refrigerare dupa deschidere.
MONIN, marca de referinta pentru profesionistii barurilor, restaurantelor sau cafenelelor cu o experienta de peste 100 de ani, va propune o gama variata de siropuri si lichioruri in sticle de 70 cl.
Testati si noutatile din gama siropurilor MONIN: siropul MONIN de Bergamot!
Clientii nostri apreciaza si Siropul Monin de Lavanda, siropul MONIN de Iasomie sau Sirop Monin de Trandafiri (Rose).