Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
Sirop MONIN de Fructul pasiunii (Passion Fruit) 700ml
(Pret cu TVA valabil per sticla de 700ml)
Fructul Pasiunii cunoscut si sub denumirea de Chinola, Parcha, Lilikoi sau Grandilla, est un fruct exotic cu o savoare exceptionala dulce acrisoara, originar din America de Sud (mai precis din Paraguay, Brazilia si nordul Argentinei). Numele fructului pasiunii provine din cuvantul indian "marauya" care semnifica "fructe consumate dintr-o inghititura". Fructul Pasiunii se foloseste proaspat in salatele de fructe, spume, sorbeturi, cocktail-uri, sucuri sau siropuri.
Siropul Monin cu aroma de Fructul Pasiunii va permite sa reinventati cocktail-urile clasice, oferindu-le o nota exotica. Preparati si degustati spre exemplu Margarita Passion Fruit !
Litraj disponibil: 700ml
Aroma siropului MONIN cu aroma de Fructul Pasiunii (Passion Fruit):
Siropul Monin Passion Fruit are o aroma exotica, dulce-acrisoara.
Aplicatii ale siropului MONIN cu aroma de Fructul Pasiunii (Passion Fruit): Cocktailuri, punchuri, limonade, mocktailuri, smoothieuri.
Retete ce contin sirop Monin Passion Fruit:
MONIN PASSION FRUIT MARGARITA Conform unui flyer promotional pentru Balinese Room din Galveston (Texas), barmanul sef Santos Cruz ar fi creat Margarita pentru cantareata Peggy (Margaret) Lee, in 1948. Preparati si degustati varianta Margarita Passion Fruit propusa de Monin : • 40 ml sirop MONIN Passion Fruit Mixati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita. |
COCKTAIL HURRICANE Un cocteil celebru, cu o istorie atipica ! Se spune ca ar fi fost creat in New Orleans, la celebra taverna a lui Pat O’Brien, din dorinta acestuia de a-si consuma stocul de rom ramas in magazie. A amestecat cu rom cateva ingrediente, le-a turnat in pahare Hurricane si le-a oferit marinarilor. Succesul retetei a fost imens. • 60 ml rom alb Se amesteca ingredientele cu gheata, in shaker. Se strecoara in pahar Hurricane si se orneaza cu portocala si cireasa maraschino. |
COCKTAIL PASSIONATED VODCA • 25 ml sirop MONIN Passion Fruit Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. |
COCKTAIL AFTER DINNER : STONNEHENGE II • 20 ml vodca Finlandia Lime Fusion Turnati ingredientele intr-un shaker umplut cu cuburi de gheata. Agitati puternic si strecurati amestecul intr-un pahar de cocktail. Ornati-l cu 1-2 mure proaspete. Serviti. |
Siropul MONIN de Fructul pasiunii nu necesita refrigerare dupa deschidere.
MONIN, marca de referinta pentru profesionistii barurilor, restaurantelor sau cafenelelor cu o experienta de peste 100 de ani, va propune o gama variata de siropuri si creme de fructe in sticle de 70 cl si 25 cl.
Siropul MONIN din trestie de zahar confera o savoare de zahar pur cocktail-urilor preparate de barmani pentru delectarea clientilor lor.
Testati si noutatile din gama siropurilor MONIN: siropul MONIN de Bergamot!
Clientii nostri apreciaza si Siropul Monin de Rodii, siropul MONIN de Grenadine sau Siropul MONIN de Trestie de Zahar.