- -5%
Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
Ciocolata calda cu Gianduia Antico Eremo
- Pretul afisat este per plic de 30 gr. 1 cutie contine 36 de plicuri.
- Comanda minima recomandata este de 36 de plicuri, adica de 1 cutie.
Ciocolata calda Antico Eremo cu Gianduia, se prepara la Espressor
Un amestec de cacao pretioasa imbogatita cu alune de padure ce-i ofera ciocolatei calde cu Gianduia o textura moale si catifelata.
Da, este adevarat, frigul si cerul gri nu dau pofta de viata. Insa sezonul rece aduce cu el mici placeri reconfortante, ciocolata calda Antico Eremo!
O cana de ciocolata calda cu Gianduia Antico Eremo aduce un zambet, va va incalzi intr-o zi racoroasa si va va da o stare de bine.
Mod de preparare: se amesteca plicul de ciocolata calda de 30 gr. cu 125 ml lapte si se fierbe la steamer.
Gianduja (sau gianduia) este o pasta de ciocolata si alune maruntite, extrem de onctuoasa. Reteta de gianduia provine din Italia din regiunea Piemonte. Gianduia este un simbol al regiunii italiene si un desert extrem de popular in Italia si Europa. La fel ca pralina sau martipanul, gianduia este frecvent utilizata ca umplutura in bomboanele de ciocolata. De asemenea, este folosita ca parfum in inghetata italiana sau pentru decorarea produselor de patiserie.
Degustati ciocolata calda Antico Eremo cu Gianduia si regasiti reteta faimoasei bomboane de ciocolata italiana!
Deviza companiei Antico Eremo: doar cele mai bune ingrediente sunt selectionate pentru a putea fi oferite clientilor dvs. Cu Antico Eremo aveti garantia produselor autentice si savuroase. Gust si sanatate fara compromisuri!
Clientii nostri apreciaza si: Ciocolata calda Antico Eremo cu Lapte, Ciocolata calda Antico Eremo cu Capsuni si Ciocolata calda Antico Eremo cu Cocos.