

Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
(Pret cu TVA valabil per sticla de 70 cl)
Padurea Neagra este un tort celebru nemtesc care are peste 100 de ani, astazi cunoscut si apreciat in intreaga lume. Isi are originile intr-o ceainarie din Bad Godesberg, din orasul Bonn, si este creatia bucatarului sef Josef Keller. Prajitura Padurea Neagra are ca ingrediente: un blat ca un burete, kirsch, smantana, cirese si ciocolata neagra. Un secol mai tarziu tortul Padurea Neagra (Black Forest) este savurat in intreaga Europa.
Pentru iubitorii acestui desert, Monin a creat un sirop ce concentreaza toata aroma prajiturii: este un amestec uimitor si delicios de ciocolata neagra si cirese cu un gust cremos.
Aplicatii ale siropului Foret Noire MONIN: poate fi amestecat intr-un latte sau cappuccino pentru deliciul clientilor dvs.
Culoarea siropului aromat MONIN Black Forest: maronie inchisa
COCKTAIL BLACK RUSSIAN BLACK FOREST (PADUREA NEAGRA) La origini, aceasta bautura se servea ca short drink, cu sau fara gheata in pahar. Se pare ca reteta a fost inventata in 1949 de un barman belgian care lucra la Hotel Metropole in Bruxelles. Se mai spune ca barmanul a creat Black Russian special pentru doamna Perle Mesta, pe atunci ambasador al SUA in Luxemburg. Bautura Black Russian este atat de simplu de preparat si este atat de gustoasa si de apreciata in intreaga lume, incat ea este printre primele retete pe care le invata orice viitor barman. Daca varianta originala a Black Russian contine Kahlua, un lichior mexican de cafea de culoare brun inchis, Monin va propune varianta cu sirop aromat Black Forest:
Turnati toate ingredientele intr-un pahar Old Fashioned umplut cu gheata. Amestecati si serviti. |
FRAPPÉ BLACK FOREST (PADUREA NEAGRA)
Turnati ingredientele intr-un blender si adaugati cuburi de gheata. Mixati pana obtineti un amestec onctuoas si turnati-l in pahar. Ornati cu frisca si o cireasa Maraschino. Serviti. MOCHA BLACK FOREST (PADUREA NEAGRA)
Turnati siropul Monin Black Forest (Padurea Neagra) si Frappé-ul de ciocolata intr-un pahar. Incalziti laptele la espressor pana obtineti o spuma onctuoasa si apoi turnati-l in pahar. Adaugati cafeaua si serviti. |
Datorita experientei sale centenare, brandul MONIN reuseste sa ofere astazi o gama larga de peste 130 de siropuri din fructe de cea mai buna calitate, foarte atent selectionate, preparate cu zahar pur din trestie de zahar. Siropul MONIN de prajitura Padurea Neagra (Black Forest) nu necesita refrigerare dupa deschidere !
MONIN, marca de referinta pentru profesionistii barurilor, restaurantelor sau cafenelelor, cu o experienta de peste 100 de ani, va propune o gama variata de siropuri aromatizate, de fructe, vegetale si mirodenii in sticle de 70 cl.
Testati si noutatile din gama siropurilor MONIN: siropul MONIN de Bergamot si siropul MONIN de Biscuit cu Alune (Peanut Cookie)
Clientii nostri apreciaza si Sirop Monin de Brownie, siropul MONIN de Macaron sau Sirop Monin de Prajitura cu lamaie (lemon pie).