Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
Perle Lici pentru Bubble tea, Caviar molecular Litchi MOLECULA (Litchi caviar) 2 kg
Cutie de perle de Litchi pentru Bubble tea la 2 kg
Surprinde-ti clientii cu un Bubble Tea cu perle fructate delicioase umplute cu sirop de Lici.
Bubble Tea este o bautura extrem de populara care este un hit absolut in orice mall, bar sau cafenea! Bautura cu aspect unic, Bubble Tea, este o reteta taiwaneza obtinuta prin amestecarea unei baze de ceai verde sau negru cu sirop de fructe, iar la final se adaugă semnatura „bubble” (bule): perlele delicioase fructate care se scufunda la baza paharului.
1 cutie de perle de litchi are o greutate de 2 kg
Cum se prepara un Bubble tea cu perle de Lici?
- Intr-o ceasca sau un pahar mare de 300 ml se pune la infuzat ceai verde, negru sau ceai de fructe.
- Cand s-a racit, adauga 50 ml de sirop Molecula pentru Bubble Tea si amesteca.
- Adauga caviarul de perle de Litchi (1 lingura sau 2, dupa pofta! )
- Completeaza cu cateva cuburi de gheata si bautura Bubble tea de Lici este gata!
Ingredientele caviarului de Lici MOLECULA:
Apa, zahar, suc concentrat de mere, agenti de ingrosare: guma guar, guma xantan, acid citric, lactat de calciu, alginat de sodiu, aroma, colorant natural.
In producerea caviarului de fructe MOLECULA, producatorul s-a concentrat in primul rand pe ingrediente naturale, eliminand complet aditivii chimici inutili care sunt daunatori sanatatii dumneavoastra. Astfel s-a obtinut un produs sanatos si sigur.
Instructiuni de stocare a bilelor de Litchi:
Puteti pastra cutia de perle de Lici nedeschisa pana la un an! Dupa deschidere, caviarul molecular de Lici pastrat la frigider va fi potrivit pentru consum in urmatoarele 7 zile (stim din experienta ca poate rezista si pana la 14 zile).
Aplicatii ale perlelor de Lici (Lychee bubbles):
Cea mai populara aplicatie a perlelor de lici este evident in Bubble Tea.
Curiozitati despre Lici:
Lici (en. Lychee, fr. Litchi) este fructul pomului fructifer exotic cu acelasi nume originar din China. Forma fructului lici este putin mai mare decat cea a unei cirese, are coaja roz sau rosie, granulata si aspra. Interiorul unui Lici ascunde un miez alb foarte suculent si un sambure. Lici se consuma adesea ca un fruct de masa, in prajituri si sucuri.
Litchiul chinezesc este parfumat, cu note florale si delicate si este exemplul perfect al aromelor din Extremul Orient. Adaugati Perle de litchi in Bubble tea, cocktail-uri, si alte bauturi pentru o nota exotica si dulce de culoare auriu deschis.
Clienții noștri sunt interesați și de: set de 50 de pahare Bubble tea, paie groase bubble tea
S-ar putea sa-ti placa