Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
Pudra de Taro pentru Bubble tea 1kg
Ambalaj: plic de 1 kg
Dacă sunteți în căutarea unui nou mod de preparare a ceaiului cu bule sau a altor delicii, încercați pudra de taro!
Pudra de taro este folosită pentru prepara celebrul Bubble tea, o băutură populară care provine din Taiwan și constă din ceai, cu pudră de taro și cu perle de tapioca masticabile sau perle de suc de fructe.
Pudra de taro este un produs obținut din rădăcină de taro, care este o legumă cu amidon ce crește în regiunile tropicale și subtropicale.
Pudra de taro are o aromă dulce de nucă și o culoare violet cenușiu.
NU SE RECOMANDĂ COPIILOR DE LA 0 LA 3 ANI.
Pudra de taro este un ingredient versatil și delicios care poate fi folosit pentru a prepara: smoothie-uri, iaurt, prăjituri și alte deserturi. Este o modalitate excelentă de a vă bucura de aroma sa fără a fi nevoie să curățați sau să gătiți rădăcina legumei.
Câteva curiozități despre pudra de taro:
- Pudra de taro are de obicei culoarea violet, deoarece taro are un pigment natural numit antociani care îi conferă o nuanță violetă.
- Pudra de taro este ușor de utilizat și poate fi amestecată cu apă fierbinte, lapte sau smântână pentru a face o bază pentru ceai cu bule sau alte băuturi. De asemenea, poate fi amestecat cu gheață și apă sau lapte pentru a face un smoothie.
- Pudra de taro are o textură cremoasă și bogată și o aromă blândă și plăcută care seamănă cu nuca sau prăjiturile.
Pudra de taro este un ingredient special pentru ceaiul cu bule. Poate fi păstrat la loc răcoros și uscat timp de până la doi ani.
Cum se prepară un Bubble tea cu pudră de Taro?
Există diferite rețete de ceai cu bule și taro, iată una pe care ți-o recomandăm:
- Într-o cană de ceai turnați apă fierbinte și infuzați un pliculeț de ceai negru sau o linguriță de ceai verde de iasomie în vrac. Scoateți pliculețul sau frunzele de ceai și lăsați-l să se răcească. Adăugați cuburi de gheață.
- Într-o cratiță mică, combinați o jumătate de cană de apă și o jumătate de cană de zahăr brun la foc mediu. Se amestecă până când zahărul se dizolvă și siropul se îngroașă ușor. Se lasă deoparte să se răcească.
- Într-un blender, combinați o cană de lapte degresat, o jumătate de cană de lapte condensat, o linguriță de extract de vanilie și două linguri de pudră de taro. Amestecați până la omogenizare și apare spuma.
- Gătiți o jumătate de cană de perle de tapioca conform instrucțiunilor de pe ambalaj. De obicei, aceasta presupune fierberea lor în apă timp de câteva zeci de minute până când plutesc la suprafață și apoi clătirea lor sub apă rece. Se scurg și se toarnă într-un bol.
- Împărțiți perlele de tapioca între două pahare înalte. Adăugați niște cuburi de gheață dacă doriți o băutură cu gheață. Peste perle se toarnă siropul de zahar brun, urmat de amestecul de ceai, și de cel din blender de lapte și taro. Se amestecă bine și se savurează cu un pai gros.
Alte ingrediente mai aparte pentru Bubble tea:
Fisa tehnica
- Aroma
- Nuci
- Greutate
- 1 kg