Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
Sirop de Fructul Pasiunii pt Bubble tea (passion fruit syrup) Antico Eremo 1L
Sirop de fructul pasiunii pentru Bubble tea, cocktail-uri, mocktail-uri, deserturi si inghetate
Puternic la culoare, intr-un ceai cu bule fierbinte sau rece, acest sirop de fructul pasiunii este baza perfecta pentru a crea un Bubble tea exotic dulce-acrisor.
Ambalajul mare de 1 L de sirop de Fructul Pasiunii, este ideal pentru profesionistii HoReCa.
Gasiti mai jos o reteta pentru a prepara un Ceai cu bule cu sirop de fructul pasiunii pe care clientii dvs. il vor adora.
Litraj: 1 litru
Cum se prepara un Bubble tea cu Sirop de Fructul Pasiunii?
- Se prepara ceaiul verde sau ceaiul negru baza pentru Bubble tea: un pachet de 500 gr de ceai se amesteca cu 10 litri de apa. Se pastrează la rece.
- Intr-un shaker turnati: 360 ml de ceai verde/negru, 20 ml de sirop de Fructul Pasiunii Antico Eremo si 3-4 cuburi de gheata. Agitati puternic.
- Intr-un pahar special pentru Bubble tea de 400 ml se adauga 10 gr de Perle fructate peste care se toarna amestecul din shaker.
- Bautura Bubble tea se serveste cu un pai gros.
Instructiuni de utilizare: turnati siropul de fructul pasiunii direct din recipient in ceai sau pe inghetata sau folosind o pompa de dozare.
Clientii nostri apreciaza si Perle de Lici pentru Bubble tea, Sirop de Kiwi pentru Bubble tea sau Piureul MONIN de Cirese (Le Fruit de MONIN Cherry).
Fisa tehnica
- Aroma
- Fructul pasiunii
- Aplicatii
- Bubble tea
Cocktail
Limonada
Mocktail
Punch de fructe - Greutate
- 1 kg
S-ar putea sa-ti placa