

Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
(Pret cu TVA valabil per sticla de 70 cl)
Siropul de agave MONIN din Mexic este un produs rafinat premium foarte apreciat de iubitorii de cocktailuri. Gustul său delicat cu note de miere va aduce mai multă aromă și autenticitate cocktail-urilor clasice precum Daiquiri sau Mint Julep.
Monin Organic Agave este obținut din nectar organic de agave fără adaos de aditivi sau conservatori.
Note de degustare: Note de agave fierte și miere. Gust pronunțat de agave cu o notă de bomboane de miere.
Litraj disponibil: 70 cl
Datorită conținutului glicemic scăzut, agavele au devenit foarte populare în rândul barmanilor, siropul de agave constituind un ingredient cheie în mixologia modernă.
Siropul de Agave MONIN, cu notele sale ierboase, este ingredientul perfect pentru a da caracter unei multitudini de băuturi calde sau reci, oferindu-le o notă dulce delicată.
Ideal în băuturile spirtoase învechite cu note lemnoase precum romul de culoare ambră sau bourbonul, se potrivește și cu tequila și mezcal datorită originilor sale mexicane.
Culoarea sa chihlimbar vă va înfrumuseța cocktailurile mai ușoare, în timp ce se va disipa cu ușurință în cocktailurile mai colorate.
Profesioniștii barurilor folosesc sirop de agave MONIN pentru a crea cocktail-uri clasice precum Daiquiri, Mint Julep sau Margarita, Ice tea-uri sau Frappé-uri.
CLASIC DAIQUIRI CU SIROP DE AGAVE, COCKTAILUL CUBANEZ PRIN EXCELENTA Daiquiri este numele unei plaje de langa orasul Santiago de Cuba, dar si unul dintre cele mai celebre cocteiluri, printre preferatele scriitorului Ernest Hemingway pe care le savura in barul El Floridita din Havana, bar supra numit si Catedrala cocktailului Daiquiri. • 45 ml rom alb Se toarna ingredientele in shakerul cu gheata si se agita bine. Se strecoara in pahar cocktail bine racit. Nu se adauga gheata. |
CAFFE LATTE CU SIROP DE AGAVE Intr-un pahar de 200 ml: • 20 ml sirop MONIN de Agave Turnați siropul MONIN de Agave într-un pahar/cană și lasați-l de o parte. Se încălzește laptele la steamer până devine spumos și se toarnă peste produsul siropul MONIN. Se adaugă și cafeaua peste acest amestec. Degustare plăcută! |
Planta de Agave este originară de pe continentul american, în principal Mexic, dar și din sud-vestul Statelor Unite, America Centrală și America de Sud. Agave este o plantă suculentă foarte rezistentă la soare și secetă, înrudită cu Aloe vera.
Există multe soiuri de agave care sunt folosite pentru a face băuturi spirtoase utilizate în mod obișnuit în lumea mixologiei: Mezcal și Tequila.
Mezcal este produs din soiurile vivipira, asperrima, weberi, pototarum și salmania.
Tequila din tequilina sau agave albastru precum siropul de agave.
Are o culoare maro-aurie și o consistență asemănătoare cu cea a mierii. Este de aproximativ o dată și jumătate mai dulce decât zahărul, ceea ce înseamnă că puteți obține aceeași dulceață folosind mai puțin sirop. Este versatil și ușor de utilizat și popular pentru îndulcirea băuturilor calde sau a deserturilor.
Siropul de agave trebuie consumat cu moderație și ca parte a unei diete echilibrate.
Siropul MONIN de Agave nu necesita refrigerare dupa deschidere.
MONIN, marca de referinta pentru profesionistii barurilor, restaurantelor sau cafenelelor cu o experienta de peste 100 de ani, va propune o gama variata de siropuri si creme de fructe in sticle de 70 cl.
Testati si noutatile din gama siropurilor MONIN: siropul MONIN de Bergamot!
Clientii nostri apreciaza si Siropul Monin de Rodii, siropul MONIN de Grenadine sau Siropul MONIN de Cocos.