Dacă Italia este renumită pentru cafea, este renumită și pentru ciocolata caldă densă...
Foarte cremoasă și groasă, poate fi savurată cu poftă cu lingurița, ca un desert!
Vă propunem o listă de rețete de ciocolată caldă neagră sau clasică și toate ingredientele necesare pentru a le prepara.
Rețetă de ciocolată caldă neagră, sirop Apple Pie și perle de mango
Cum se prepară ciocolata caldă neagră?
- 1.) 25 gr de Ciocolată caldă densă neagră Antico Eremo si 140-150 ml lapte, și se prepară la steemer (produsul finit se lasă mai lichid)
- 2.) Se adaugă 20 ml de sirop de Apple pie Monin
- 3.) Intr-un pahar înalt se adaugă 10 gr de perle de mango (Mango Bubbles Molecula) peste care se toarnă amestecul de ciocolată caldă cu sirop
- 4.) Ornați cu frișcă. Compoziția se servește cu un pai special gros.
Ingredientele rețetei sunt disponibile aici:
Rețetă de ciocolată caldă cu sirop de migdale și perle de cireșe
O ciocolată caldă bogată și foarte delicioasă, cu o aromă subtilă de migdale. Iar cireșele de pe … acest desert, sunt perlele cu suc de cireșe! A se savura fără limită în serile friguroase de toamnă - iarnă ;-)
Cum se prepară ciocolata caldă clasică?
- 1.) 25 gr de Ciocolată caldă densă clasică Antico Eremo și 140-150 ml lapte, și se prepară la steemer (produsul finit se lasă mai lichid)
- 2.) Se adaugă 20 ml de sirop de migdale Monin
- 3.) Intr-un pahar înalt se adaugă 10 gr de perle de cireșe (Cherry Bubbles Molecula) peste care se toarnă amestecul de ciocolată caldă cu sirop
- 4.) Ornați cu frișcă. Compoziția se servește cu un pai special gros.
Ingredientele rețetei se pot cumpara aici:
Rețete de ciocolată caldă albă și Perle fructate
Ciocolata caldă albă de la Antico Eremo, un deliciu catifelat de o puritate originală!
Ciocolata caldă White Chocolate Antico Eremo este cea mai dulce ciocolată caldă, lăptoasă și reconfortantă, conține un amestec de unt de cacao și lapte praf, fără nicio urmă de amărui! O cană de ciocolată caldă albă Antico Eremo aduce un zambet, vă va încălzi într-o zi răcoroasă și vă va da o stare de bine.
Descoperiți câteva rețete delicioase de Ciocolată caldă albă cu perle fructate (Bubbles), un ingredient suprinzător de plăcut pentru clienții/invitații dumneavoastră!
Reteta de ciocolata calda alba, sirop de fistic si perle de zmeura
Cum se prepară ciocolata caldă albă?
- 1.) 25 gr de Ciocolată caldă densă albă Antico Eremo și 140-150 ml lapte, și se prepară la steemer (produsul finit se lasă mai lichid)
- 2.) Se adaugă 20 ml de sirop de Fistic (Pistachio) Monin
- 3.) Intr-un pahar înalt se adaugă 10 gr de perle de zmeură (Raspberry Bubbles Molecula) peste care se toarnă amestecul de ciocolată caldă cu sirop
- 4.) Ornați cu frișcă. Compoziția se servește cu un pai special gros.
Ingredientele rețetei sunt disponibile aici:
Rețetă de ciocolată caldă albă cu sirop Bubble gum și perle de capșuni
Cum se prepară ciocolata caldă albă?
- 1.) 25 gr de Ciocolată caldă densă albă Antico Eremo și 140-150 ml lapte, și se prepară la steemer (produsul finit se lasă mai lichid)
- 2.) Se adaugă 20 ml de sirop Bubble gum Monin
- 3.) Intr-un pahar înalt se adaugă 10 gr de perle de capșuni (Strawberry Bubbles Molecula) peste care se toarnă amestecul de ciocolată caldă cu sirop
- 4.) Ornați cu frișcă. Compoziția se servește cu un pai special gros.
Ingredientele rețetei se pot cumpăra aici: