- -22%

Peste 15 ani de experienta
Peste 350 de produse
Perlele de tapioca sunt ingredientul de baza al popularului Bubble Tea. Vă propunem să degustați Perlele Gold de tapioca SUNYEAR, made in Taiwan: bile comestibile din tapioca, caramel și zahăr brun.
Cum se prepară perlele gold de tapioca?
Există mai multe moduri de a pregăti perlele de tapioca gold:
1 punga de perle Gold de tapioca are o greutate de 3 kg
Produsul nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani.
Perlele de tapioca pot fi folosite în multe rețete diferite precum :
Bubble Tea: o băutură taiwaneză pe bază de ceai care conține perle de tapioca.
Budincă de tapioca: o budincă dulce făcută cu perle de tapioca, lapte, zahăr și vanilie
Taho: Un desert filipinez făcut cu tofu, sirop de zahăr brun și perle de tapioca.
Sagu: Un desert brazilian făcut cu perle de tapioca, lapte de cocos și zahăr.
Bejele de Sabudana vada: Bejele indiene făcute cu perle de tapioca înmuiate, piure de cartofi, alune prăjite și zdrobite și condimente.
Prepararea unui Bubble Tea cu tapioca Gold este un proces simplu :
600 ml apă
100 g tapioca
100 ml lapte
100 ml ceai verde/negru proaspăt
50 ml sirop de fructe MOLECULA (gasiti o varietate de arome în oferta noastră)
Adăugă aproximativ 100 g de perle de tapioca Gold la 600 ml apă clocotită, fierbe-o aproximativ 25-35 de minute într-o oală, amestecând din când în când.
Intre timp, prepară ceaiul verde sau negru.
Scoate oala de pe foc și lăs-o să stea la răcit 25 de minute.
Stoarce perlele de tapioca cu o strecurătoare și clătește-le de câteva ori cu apă rece.
Toarnă într-un pahar 100 ml lapte, 100 ml ceai rece si aproximativ 50 ml sirop de fructe MOLECULA (il vei găsi in oferta noastră).
Adaugă apoi perlele de tapioca în pahar, amestecă totul și băutura Bubble tea cu tapioca este gata!
Poți prepara variații de Bubble Tea adaugând cuburi de gheață, bucăți de fructe sau o lingură de gheață!
Da, poți face ceai cu bule acasă! Iată o rețetă simplă pe care o poți încerca:
Ingrediente:
1/2 cană perle Gold de tapioca
1/2 cană de zahăr
1/2 cană apă
4 căni de ceai negru preparat
1/2 cană lapte
Gheaţă
Instrucțiuni:
Gătește perlele de tapioca conform instrucțiunilor de mai sus.
Într-o cratiță mică, amestecă zahărul și apa și încălzește-o la foc mediu până când zahărul s-a dizolvat.
Într-o carafă mare, combină ceaiul preparat, laptele și siropul de zahăr.
Umple patru pahare cu gheață și împarte între ele perlele Gold de tapioca.
Toarnă amestecul de ceai peste gheață și perlele de tapioca.
Servește cu un pai gros special.
Cunoscută și sub numele de boba, băutura dulce a crescut în popularitate, câștigând fani din întreaga!
Bubble tea este o băutură rece făcută de obicei cu ceai negru, lapte, zahăr, gheață și faimoasele "bule", care sunt perle de tapioca.
Ceaiul cu bule provine din Asia de Est și se spune că a fost creat pentru prima dată în anii 1980.
Cine a venit exact cu ideea băuturii rămâne însă un mister, cu o serie de teorii în spate, însă se știe clar că bubble tea a fost inventat în Taiwan.
Băutura taiwaneză cu siguranță nu este nouă, dar acum este adorată de cei mici (de la 4 ani) cât și de adulți.
Clientii nostri mai apreciaza si: perle de piersici pt Bubble tea 2 kg, perle de kiwi pt Bubble tea 2 kg, sirop de cirese pt Bubble tea
S-ar putea sa-ti placa